Kortrijk Xpo, 11 & 12 mai 2023

Evénements connexes 2021

Date:
jeudi 21 octobre 2021

Heure:
11:00 - 12:00

Gap the Mind

Conférence en néerlandais

Covid-19 veroorzaakte een aardverschuiving, maar wat zal er gebeuren na wat er is gebeurd? Verantwoorde en hanteerbare voorspellingen maken over hoe mensen en samenlevingen “na Corona” zullen veranderen, is een missie met mitsen en maren. Dàt we zullen veranderen, staat wel vast. Historici, psychologen en sociologen hebben daar weinig illusies over. Ernstige crises, zoals ook deze pandemische storm, hebben er altijd voor gezorgd dat allerlei maatschappelijke trends en marktontwikkelingen aanzienlijk versneld werden.
Een nieuw venster met mogelijkheden kondigt zich aan, en Herman Konings zal tijdens A@W de luiken voor u openen, en op een verteerbare wijze nieuwe inzichten en scenario's delen over het veranderende gedrag van mensen, in het algemeen, en van gebruikers van woon-, werk- en andere ruimten, in het bijzonder.

Herman Konings is veranderingspsycholoog en trendanalist, en een veelgevraagd spreker bij bedrijven, genootschappen, overheden en het hoger onderwijs. Als bevlogen verhalenverteller neemt hij ons mee in de wondere wereld van passies en interesses, van trends en toekomstverwachtingen, van wat is en wat zal zijn.

www.nxt.be 

Retour

Autres éditions 

A@W Brussels

9 & 10 juin 2021

Autres pays

Tweeter avec #ATWBE

En collaboration avec

 

 

 

Design & Plan

Partenaire média

Media

 

 

 

 

 

 

Sponsors 2021