Kortrijk Xpo
11 & 12 mei 2023

Exposities 2021

Datum:
donderdag 21 oktober 2021

Uur:
11:00 - 12:00

Gap the Mind

Covid-19 veroorzaakte een aardverschuiving, maar wat zal er gebeuren na wat er is gebeurd? Verantwoorde en hanteerbare voorspellingen maken over hoe mensen en samenlevingen “na Corona” zullen veranderen, is een missie met mitsen en maren. Dàt we zullen veranderen, staat wel vast. Historici, psychologen en sociologen hebben daar weinig illusies over. Ernstige crises, zoals ook deze pandemische storm, hebben er altijd voor gezorgd dat allerlei maatschappelijke trends en marktontwikkelingen aanzienlijk versneld werden.
Een nieuw venster met mogelijkheden kondigt zich aan, en Herman Konings zal tijdens A@W de luiken voor u openen, en op een verteerbare wijze nieuwe inzichten en scenario's delen over het veranderende gedrag van mensen, in het algemeen, en van gebruikers van woon-, werk- en andere ruimten, in het bijzonder.

Herman Konings is veranderingspsycholoog en trendanalist, en een veelgevraagd spreker bij bedrijven, genootschappen, overheden en het hoger onderwijs. Als bevlogen verhalenverteller neemt hij ons mee in de wondere wereld van passies en interesses, van trends en toekomstverwachtingen, van wat is en wat zal zijn.

www.nxt.be 

Terug naar overzicht

Andere edities 

A@W Brussels

9 & 10 juni 2021

Andere landen

Join the conversation #ATWBE

In samenwerking met

 

 

 

Design & Plan

Mediapartner

Media

 

 

 

 

 

 

Sponsors 2021