Kortrijk Xpo
11 & 12 mei 2023

Exposities en seminars

BOOKSHOP by Boekenhuis Theoria

Boekenhuis Theoria is een onafhankelijke boekhandel en doet zijn best om een beetje anders te zijn met een breed aanbod van gekende en minder gekende titels.  U kan er een ruim aanbod literatuur terugvinden maar evenzeer pareltjes van kinder- en jeugdboeken.  

EXHIBIT by MaterialDistrict

Tijdens de speciaal voor ARCHITECT@WORK samengestelde tentoonstelling “Super Skins” laat MaterialDistrict een breed scala van ruim 120 hoogwaardige, innovatieve en duurzame materiaalsamples zien. Of het nu de gevel van gebouwen of de afwerking van interieurobjecten is, oppervlaktedesign kan van een goed ontwerp iets fantastisch maken. Ze kunnen de onderliggende materialen beschermen, de lucht zuiveren, of simpelweg de ruimte ‘af’ maken met hun looks.

IMAGES by DAPh

Speciaal voor ARCHITECT@WORK maakt DAPh nieuw werk dat past binnen het thema ‘Super Skin’.

ART by Jochem Esser

Jochem Esser is een beeldend kunstenaar die gefascineerd is door de relatie tussen mens en technologie en verbanden onderzoekt tussen fysieke prikkels, objecten en mentale fenomenen. Hij combineert contrasterende technieken uit verschillende historische periodes om de grens tussen technologie en artefact te vervagen. Zijn beeldtaal put inspiratie uit sciencefiction, occultisme en datavisualisatie.

INSTALLATION by FEBE

Groepjes van 4 architecten en een betontechnoloog zaten samen en gingen op zoek naar innovatieve manieren om beton toe te passen. Niet in het kader van een concreet project, maar volledig vrij van welke belemmering ook. Waar droomt de ontwerper van, wat wil de architect nu eens samen met de betonexpert uitproberen, hoe maken we prefabbeton “future proof”…

Andere edities 

A@W Brussels

29 & 30 mei 2024

Andere landen

Join the conversation #ATWBE

In samenwerking met

 

 

 

Design & Plan

Mediapartner

Media

 

 

 

 

 

Sponsors 2023