Kortrijk Xpo
15 & 16 mei 2025

A@W Newsletter

Wat architecten beweegt: alle nieuws en trends in een nieuw formaat

11 maart 2021

 

Altijd up-to-date

Het populaire en bijzonder succesvolle vakevenement ARCHITECT@WORK is nu al aanwezig in 16 verschillende landen op 30 locaties en blijft verder groeien. Via deze gloednieuwe newsletter zullen architecten, interieurarchitecten, voorschrijvers en designenthousiastelingen ook buiten en tussen de afzonderlijke edities door geïnformeerd worden over interessante nieuwe producten, hoog ingeschatte awards, technische innovaties, meningen van experts en trends in de architectuur.

 

Op verschillende manieren en in diverse formats krijgen architectuurcritici bijvoorbeeld het woord, wordt een blik achter de schermen gegund bij de making-of van een product of worden enkele hoogtepunten van ARCHITECT@WORK in de kijker gezet.

 

Dit als een bron van inspiratie, die zorgt voor stof tot nadenken en tegelijkertijd dienst doet als gids en raadgever. De gebrachte verhalen worden vergezeld door levendige beelden en zo kunt u, beste lezer, zich onderdompelen in de wereld van goed design.

 

Meer weten?

Mensen zijn van nature nieuwsgierig en stellen zichzelf tal van vragen. Waar komt een product vandaan? Hoe is het gemaakt? Uit welke materialen bestaat het? En uiteraard is er de steeds belangrijker wordende vraag of iets duurzaam genoeg is en verzoend kan worden met het eigen milieubewustzijn.

 

De nieuwe ARCHITECT@WORK newsletter biedt een breed spectrum aan hedendaagse onderwerpen en pikt in op de meest actuele trends. We willen lezers niet enkel het product op zich tonen, maar mikken tegelijkertijd op het vertellen van het ‘verhaal achter de schermen’. Onze newsletter is informatief, gefundeerd en steunt op ver doorgedreven research. Zoveel is zeker: hij is allerminst ‘mainstream’!

 

De eerste nieuwsbrief wordt verzonden in maart 2021 en vormt voor ons een opwindende uitdaging. Dit wordt geen ‘leuk dat het in mijn postvak binnenvalt’ hebbedingetje, maar vooral een ‘dit moet ik hebben’ werkstuk. Wij kijken er zelf alvast uit naar uit en hopen dat u ons enthousiasme deelt. Laat uzelf inspireren en, beter nog, verleiden!

Wat architecten beweegt: alle nieuws en trends in een nieuw formaat
Terug naar overzicht

A@W Newsletter

Blijf op de hoogte door u op onze maandelijkse newsletter te abonneren!

>> Abonneren

Geïnteresseerd in visibiliteit in onze newsletter?

>> Klik hier! 

In samenwerking met

 

 

 

Design & Plan