Kortrijk Xpo
15 & 16 mei 2025

A@W Newsletter

Modulyss blijft grenzen van modulair design verleggen

MODULYSS

13 juni 2024

Al sinds de oprichting begin 2010 verlegt modulyss, een ontwerper en producent van unieke tapijttegels voor de internationale commerciële markt, de grenzen van het modulair design. Via zijn nieuwste aanbod zet dit merk, als onderdeel van de Belysse Group nv, nog maar eens een gigantische stap voorwaarts via een designservice op maat voor gepersonaliseerde vloerbekleding. Zo garandeert het ontwerpers totale creatieve vrijheid.

 

 

Modulyss presenteert een uitgekiend assortiment premium tapijttegels voor de internationale commerciële markt. Hierin worden de collecties zachte vloerbekleding telkens weer gekenmerkt door duurzaamheid en innovatie. Dankzij de voortdurend toenemende mogelijkheden qua kleur, textuur en backing lenen de tapijttegels zich voor onverwachte toepassingen en designs op maat en sluiten ze aan bij het doel van elke ruimte.

 

Zachte vloerbekleding op maat


Het merk had altijd al tot missie designers de flexibiliteit te bieden die ze nodig hebben om eigen gedurfde visies tot leven te brengen. Die flexibiliteit tovert modulyss nu om in totale ontwerpvrijheid via een gloednieuwe service: zachte vloerbekleding op maat, als nieuwe marktstandaard.

 

“Onze custom carpet design service speelt in op de toenemende marktvraag naar maatwerk voor zachte vloerbekleding. Deze nieuwe service biedt designers nieuwe mogelijkheden om in te spelen op de behoeften van hun klanten”, geeft product director Ruben De Reu mee. “Onze service voor vloeren op maat berust op baanbrekende technologie voor het bedrukken van tapijttegels, via een geavanceerd drukproces dat visuals perfect weergeeft.”

 

 

Zo werkt het


Dankzij de nieuwe service kunnen designers met subtiele schakeringen binnen een kleurspectrum experimenteren om organische overgangen te creëren die diepte en dimensie suggereren. Aan de hand van colour blocking kunnen ze bovendien felle contrasten in hun visie toepassen, als een gedurfd en eigentijds kleurenstatement. Colour blocking kan ook helpen om in een grotere ruimte zones af te bakenen, als intuïtieve paden in open omgevingen en als bron van visuele rust.

 

Voor een samenhangende look & feel in bedrijfsruimten kunnen verder op maat ontworpen tapijttegels geproduceerd worden in gelijk welk kleurenpalet van het merk en in om het even welke combinatie. Het resultaat sluit perfect aan bij de merkidentiteit en garandeert een consistent verhaal voor zowel de medewerkers als de klanten.

 

 

De kracht van visuals


Soms staat een artistiek beeld centraal in de designvisie. De modulyss tapijttegels op maat nodigen designers uit om die beelden op een totaal nieuwe manier in hun ruimtelijke ontwerpen te verwerken. Door het gebruik van cruciale designelementen of opvallend geplaatste logo's kan bovendien zachte vloerbekleding op maat worden geleverd, waarmee de zorgvuldig ontwikkelde visuele stijl van een merk in de verf wordt gezet. De gedrukte visuals kunnen over meerdere tegels worden verdeeld.

 

Alle tapijttegels op maat zijn ontworpen om naadloos bij het bestaande productassortiment te passen. Zo kan een gepersonaliseerde vloer een hoofdrol spelen in bijvoorbeeld een lobby of vergaderzaal, omgeven door complementaire kleuren en texturen uit de standaardcollecties.

 

www.modulyss.com

Modulyss blijft grenzen van modulair design verleggen
Neem contact opTerug naar overzicht

A@W Newsletter

Blijf op de hoogte door u op onze maandelijkse newsletter te abonneren!

>> Abonneren

Geïnteresseerd in visibiliteit in onze newsletter?

>> Klik hier! 

In samenwerking met

 

 

 

Design & Plan