Kortrijk Xpo
15 & 16 mei 2025

Nieuws

Tiende editie in het teken van ‘Healthy Materials’

11 oktober 2021

Op donderdag 21 en vrijdag 22 oktober vindt de tiende editie van ARCHITECT@WORK Kortrijk plaats. Dit vooral op (interieur)architecten gerichte event loopt onder het thema ‘Healthy Materials’, waarbij de focus niet enkel ligt op het materiaal en de productie ervan, maar ook op alle processen die een product doorloopt.

Zoals gewoonlijk is er een uitgebreid, omkaderend seminarprogramma rond het centrale thema. Er wordt volledig hybride georganiseerd, waardoor bezoekers zowel live als virtueel aanwezig kunnen zijn. Het seminarprogramma opent op donderdag met een lezing van Herman Konings. Vervolgens komen Tom Dixon, Orde van Architecten – Vlaamse Raad en architectura.be aan het woord. Op vrijdag volgen seminars door NAV, KBKW, AiNB en UNStudio-UNSx.

Bij de randmanifestaties springt ‘Healthy Heroes’ door Material District het meest in het oog. Verder zijn ook Images by DAPh en de Project Wall door world-architects.com andermaal blikvangers. Verder niet te missen: ‘Art by Rifa 84’ en Bookshop door Boekenhuis Theoria.

Terug naar overzicht  

In samenwerking met

 

 

 

Design & Plan