Kortrijk Xpo
15 & 16 mei 2025

Nieuws

Eerste editie van ARCHITECT@WORK Brussel wordt Future-Proof

9 februari 2022

Elke ARCHITECT@WORK wordt georganiseerd onder een vast thema en dat wordt niet anders voor de allereerste editie van het event in Brussel, dat door de pandemie twee jaar later plaatsvindt dan oorspronkelijk gepland. Op 1 en 2 juni 2022 staat in Tour & Taxis voor de bezoekende (interieur)architecten ‘Future-Proof’ centraal.

Future-Proof past perfect in een tijdperk waarin verandering gemeten wordt in seconden en waarbij men steeds nadrukkelijker wil dat architecten en ontwerpers projecten met een lange levensduur voorstellen. Onder dit thema wil men vakmensen demonstreren hoe ze het voortouw kunnen nemen als het gaat om het toekomstbestendig maken van projecten.

Future-Proof sluit aan bij de verschillende randmanifestaties die ARCHITECT@WORK tradtioneel omkaderen, zoals het voorstellen van diverse toekomstbestendig gemaakte materialen. Naar goede ARCHITECT@WORK-gewoonte speelt het seminarprogramma in Tour & Taxis de hoofdrol. In dit bijzonder uitgebreide seminargedeelte, dat momenteel in detail wordt ingevuld, vormt het centrale thema de rode draad.

ARCHITECT@WORK Brussel bezoek je op een herbestemde industriële site rond het voormalige goederenstation Gare Maritime en de opslagplaats Koninklijk Pakhuis. Voor de eerste uitgave werden de sheds 1 en 2 gereserveerd.

Terug naar overzicht  

In samenwerking met

 

 

 

Design & Plan