Kortrijk Xpo
15 & 16 mei 2025

Nieuws

ARCHITECT@WORK Kortrijk en Brussel keren terug naar vertrouwde meimaand, lancering Kortrijk officieel gestart

6 september 2022

De voorbereiding van de eerstvolgende editie van ARCHITECT@WORK Kortrijk ging officieel van start. ARCHITECT@WORK Kortrijk keert terug naar de normale organisatiemaand en zal plaatsvinden op 11 en 12 mei 2023. De conclusie na ARCHITECT@WORK Kortrijk van 2021 kon niet duidelijker zijn want alle verwachtingen van deze tiende jubileumeditie werden overtroffen! De cijfers lieten zien dat er, zelfs nog iets meer bezoekers opdaagden dan bij de vorige, pre-corona editie (die al een recordcijfer neerzette). Het bewees hoezeer er gesnakt werd naar hernieuwd face-to-face contact en hoe de voorschrijver nood heeft aan veel meer dan louter online informatie.

Inhoudelijk houdt ARCHITECT@WORK Kortrijk vast aan de gekende waarden: een uitgebreid seminar programma wordt gekoppeld aan diverse randmanifestaties. Zo komt er zeker een nieuwe kunstenaar aan bod, is de Project Wall weer prominent aanwezig alsook een fototentoonstelling. Het overkoepelende thema wordt later nog bepaald.

Daarbij wordt, zoals vroeger, jaarlijks afgewisseld met de nieuwe editie in Brussel. Die vond eerder dit jaar voor het eerst plaats en kende een veelbelovende start. Om dus al rekening mee te houden: ARCHITECT@WORK Brussel staat op de kalender op 29 & 30 mei, 2024.

Schrijf tijdig in

Wil je erbij zijn in Kortrijk? Vergeet dan niet dat het ook al bij de vorige editie in volle pandemietijden drummen was. Voor wie dit van toepassing is: schrijf tijdig in. Goed om weten daarbij is dat er gewerkt wordt met productcategorieën, waarbij in elke categorie een maximaal aantal exposanten worden toegelaten.

Terug naar overzicht  

In samenwerking met

 

 

 

Design & Plan