Kortrijk Xpo
15 & 16 mei 2025

Nieuws

Nieuwe thema ARCHITECT@WORK wordt… Super Skin

17 november 2022

Het nieuwe thema voor de volgende editie van ARCHITECT@WORK Kortrijk (donderdag 11 en vrijdag 12 mei 2023) ligt vast. Na rijp beraad met het comité loopt de eerstvolgende Belgische editie van het event onder de header ‘Super Skin’.

Super Skin is een vlag die meerdere ladingen dekt. Uiteraard denk je meteen aan de buitenschil van gebouwen, maar het thema gaat véél ruimer dan dit. Zo is Super Skin niet louter iets wat louter buiten van toepassing is, ook binnen kunnen tal van afwerkingen een Super Skin hebben.

Het gaat bij dit thema over het gebruik van niets dan hoogwaardige, innovatieve en duurzame materialen, systemen en processen die voldoen aan de hoogste eisen die architecten en ontwerpers kunnen stellen. Bij Super Skin denk je aan alles wat uitmuntend is, extreme resistentie biedt, beschikt over superisolerende eigenschappen, een enorme flexibiliteit tentoonspreidt, enzovoort…. En uiteraard omarmt Super Skin alle mogelijke nieuwe technologieën die de steeds hoger wordende verwachtingen kunnen inlossen, of het nu gaat over de constructie zelf, de ruimtelijke planning of het productontwerp.

Terug naar overzicht  

In samenwerking met

 

 

 

Design & Plan

Mediapartner

Media

 

 

 

 

 

Sponsors 2023