Kortrijk Xpo
15 & 16 mei 2025

Nieuws

100ste editie ARCHITECT@WORK in Kortrijk breekt alle records

17 mei 2019

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei was het feest in Kortrijk Xpo. Toen immers vond, uitgerekend in thuisstad Kortrijk, de honderdste editie plaats van dit totaalconcept dat niet enkel Europa, maar zelfs daarbuiten steeds verder zijn vleugels uitslaat.


Er werd reikhalzend uitgekeken naar wat deze feesteditie zou brengen maar het eindresultaat oversteeg zelfs nog de stoutste verwachtingen. Vooral tijdens de eerste dag werd een fenomenale stijging neergezet: +17,5% in vergelijking met de vorige editie in Kortrijk van twee jaar geleden. Met daarna op vrijdag een gelijk resultaat als in 2017. Een en ander betekent dat er afgeklokt werd op 6.017 unieke bezoekers waarmee een ‘all time’ record is gevestigd.


“De cijfers bevestigen het goede gevoel dat we tijdens ARCHITECT@WORK hadden. Maar dat de stijging zo groot zou zijn, hadden we eerlijk gezegd niet verwacht”, reageert Group Exhibition Manager Nathalie Sandra. “Wat vooral belangrijk is, is hoe ons doelpubliek, vooral architecten en interieurarchitecten, massaal aanwezig was. Zij apprecieerden vooral het totaalgegeven dat ARCHITECT@WORK is, waarin de focus ligt op het bieden van enkel innovatieve producten in een omgeving die maximaal toegespitst is op de doelgroep en persoonlijk contact. Dit alles in een setting waarbij een goed uitgebalanceerd randprogramma én bijhorende catering het bezoek zo aangenaam en efficiënt mogelijk maken.”


De volgende Belgische A@W-editie vindt plaats in Tour & Taxis op 13 en 14 mei 2020.

Terug naar overzicht  

In samenwerking met

 

 

 

Design & Plan